چگونگی تبدیل واحد های مواد غذایی

به گزارش مجله پیامک، در این مطلب قصد داریم تعدادی از تبدیل های اصلی در حجم و وزن را مطرح کنیم.

چگونگی تبدیل واحد های مواد غذایی

به گزارش ، برای خیلی از دوستداران آشپزی تبدیل به یک معضل شده، با دستور ها و رسپی های مختلفی که توی سایت های مختلفی میبینیم همیشه یه سوال ذهن خواننده رو به خودش مشغول میکنه.

یه لیوان آرد چند پیمانه میشه؟

یه پیمانه آرد چند گرم میشه؟

قاشق غذاخوری چیه؟ قاشق سوپ خوری چیه؟ (یه نکته رو همینجا بگم، ما تو دنیا اصلا قاشقی به اسم سوپ خوری نداریم کلا فقط دو تا قاشق هست، غذاخوری و چای خوری، بقیه قاشق ها مضربی از اینا هستند انقدر نگین قاشق سوپ خوری) در ادامه تفاوت هاشون رو میگم.

قاشق سر خالی یعنی چی؟

یک پیمانه آب با یک پیمانه آرد یه وزنه؟

بعضی از دوستانی هم که رسپی ترجمه میکنن اصلا به خودشون زحمت نمیدن حتی درجه حرارت فارنهایت رو به سانتیگراد تبدیل کنن و همونجوری میگن. به شخصه معتقدم مقیاس های گرمی از همه چی دقیق تره و اصولی تر، اما خوب همه جا نمیشه پیداش کرد.

تو این مطلب میخوام براتون تعدادی از تبدیل های اصلی در حجم و وزن رو بذارم.

1 قاشق غذاخوری = 3 قاشق چایخوری = 15 سی سی یا میلی لیتر

4 قاشق غذاخوری = یک چهارم پیمانه = 60 سی سی

1 اونس = 2 قاشق غذاخوری = 30 سی سی

1 پیمانه = 8 اونس = 250 سی سی

1 پیمانه آب = 250 سی سی = 250 گرم

1 پیمانه شیر = 250 سی سی = 250 گرم

1 پیمانه آرد = 128 گرم

1 پیمانه شکر = 198 گرم

1 پیمانه پودر قند = 113 گرم

1 پیمانه پودر کاکائو = 85 گرم

1 پیمانه کره = 227 گرم

1 پیمانه روغن = 218 گرم

1 پیمانه عسل = 340 گرم

1 پیمانه پودر بادام = 100 گرم

1 پیمانه چیپس شکلاتی = 150 گرم

1 پیمانه نشاسته ذرت = 100 گرم

1 پیمانه پنیر خامه ای = 120 گرم

1 پیمانه عدس = 200 گرم

1 پیمانه گوشت چرخ کرده = 225 گرم

1 پیمانه پاستا = 120 گرم

از این تبدیل ها میتونید در رسپی های سایت استفاده کنید. اگر ماده خاصی هم مد نظرتون بود تو نظرات بگین که اضافه کنم.

منبع: شفان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 1075

به "چگونگی تبدیل واحد های مواد غذایی" امتیاز دهید

3 کاربر به "چگونگی تبدیل واحد های مواد غذایی" امتیاز داده اند | 4.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونگی تبدیل واحد های مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید