پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا یک پیش غذای مجلسی و خوشمزه
به گزارش مجله پیامک، در این مطلب قصد داریم روش تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بادمجان: 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ای: 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا: 2 بسته
ترکیبی از خمیر های دلخواه: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ: 2 عدد
فلفل و نمک: به مقدار دلخواه
روغن مایع: به مقدار لازم
برای درست کردن این پیش غذای مجلسی و خوشمزه که جز پیش غذا های ترکیه ای و در حقیقت یک نوع بورک ترکی محسوب می شود ابتدا باید بادمجان ها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و مقداری نمک روی آن ها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود.
دراین فاصله پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. پیاز ها را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. حالا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. بعد از 20 دقیقه بادمجان ها را آبکشی کنید و در کمی مقداری ورغن تفت دهید. سپس بادمجان های سرخ شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
وقتی مایه گوشت و بادمجان آماده شد به مقدار مناسب در خمیر یوفکا بریزید و روی آن ها ترکیبی از خمیر های رنده شده بریزید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید. دور تا دور لبه خمیر یوفکا را با برس کمی تخم مرغ بمالید و با دقت رول کنید. در یک ماهیتابه گود به مقدار مناسب روغن مایع بریزید و وقتی خوب داغ شد رول ها را در آن سرخ کنید. پیش غذای خوشمزه ترکی را می توانید با انواع سس و دیپ میل کنید.
منبع: مجله کوروش
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان