پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا یک پیش غذای مجلسی و خوشمزه

به گزارش مجله پیامک، در این مطلب قصد داریم روش تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا یک پیش غذای مجلسی و خوشمزه

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پیراشکی گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

بادمجان: 2 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

پیاز: 1 عدد بزرگ

فلفل دلمه ای: 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

خمیر یوفکا: 2 بسته

ترکیبی از خمیر های دلخواه: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

تخم مرغ: 2 عدد

فلفل و نمک: به مقدار دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم

برای درست کردن این پیش غذای مجلسی و خوشمزه که جز پیش غذا های ترکیه ای و در حقیقت یک نوع بورک ترکی محسوب می شود ابتدا باید بادمجان ها را هم پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و مقداری نمک روی آن ها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود.

دراین فاصله پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. پیاز ها را در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ گوشت عوض شد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. حالا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. بعد از 20 دقیقه بادمجان ها را آبکشی کنید و در کمی مقداری ورغن تفت دهید. سپس بادمجان های سرخ شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

وقتی مایه گوشت و بادمجان آماده شد به مقدار مناسب در خمیر یوفکا بریزید و روی آن ها ترکیبی از خمیر های رنده شده بریزید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید. دور تا دور لبه خمیر یوفکا را با برس کمی تخم مرغ بمالید و با دقت رول کنید. در یک ماهیتابه گود به مقدار مناسب روغن مایع بریزید و وقتی خوب داغ شد رول ها را در آن سرخ کنید. پیش غذای خوشمزه ترکی را می توانید با انواع سس و دیپ میل کنید.

منبع: مجله کوروش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 مهر 1399 بروزرسانی: 15 مهر 1399 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 1176

به "پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا یک پیش غذای مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیراشکی گوشت و بادمجان با خمیر یوفکا یک پیش غذای مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید