با این 16 نکته رولت سیب زمینی شکم پر وا نمیره و ترک نمی خوره!

به گزارش مجله پیامک، رولت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بین المللی و از انواع پیش غذاهای شیک و مجلسی است که می توانید آن را به صورت ساده و گیاهی، با گوشت مرغ، با گوشت چرخ نموده یا با سوسیس برای مواد میانی هم به صورت رولت بزرگ و هم در ابعاد کوچک تر به صورت فینگرفود در تابه روی گاز یا در فر درست کنید. اگر می خواهید به فهرست غذا با سیب زمینی خود تنوع بدهید، از گنجاندن آن در رژیم غذایی تان غافل نشوید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه رولت سیب زمینی به چند روش مختلف را به شما آموزش دهیم.

با این 16 نکته رولت سیب زمینی شکم پر وا نمیره و ترک نمی خوره!

طرز تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده در یک نگاه

برای تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با زردچوبه در روغن تفت دهید. سپس، گوشت چرخ نموده را به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. در ادامه، فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی، ادویه ها و سبزیجات معطر را به این مخلوط بیفزایید و تفت دهید تا مواد مزه دار شوند.

از سوی دیگر، سیب زمینی ها را آب پز نموده، پوست گرفته و رنده یا له کنید. سپس، سیب زمینی رنده شده را با تخم مرغ، پنیر پیتزا و ادویه ها ترکیب کنید تا خمیری یکدست حاصل گردد. این خمیر را روی کاغذ روغنی به صورت یک لایه مستطیلی پهن نموده و مواد گوشتی را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. خمیر را با دقت رول کنید، در سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. پس از طلایی شدن سطح رولت، آن را برش بزنید و با انواع سس و سالاد دلخواه سرو کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه رولت سیب زمینی با مواد میانی گوشت چرخ نموده ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سیب زمینی5 عدد میانه
تخم مرغ2 عدد
پنیر پیتزا (رنده شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم

مواد لازم برای تهیه مایه میانی رولت سیب زمینی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده300 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد بزرگ
رب گوجه1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه (اختیاری)نصف یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
پاپریکا و دارچینبه میزان لازم
سبزی معطر خشککمی
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
انواع سسبرای سرو با رولت سیب زمینی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 الی 40 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت رولت سیب زمینی: 20 الی 25 دقیقه

مراحل طرز تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده

طرز تهیه رولت سیب زمینی به صورت ساده و گیاهی، با گوشت مرغ، با گوشت چرخ نموده یا با سوسیس هم به صورت رولت بزرگ و هم در ابعاد کوچک تر به صورت فینگرفود در تابه روی گاز یا در فر قابل انجام است.

مرحله اول: پیاز را تفت دهید

در اولین مرحله از طرز تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده، ضروری است مایه میانی رولت سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور، پیش از هر کاری باید پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی ریز برش بزنید.

سپس، میزانی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. پیاز نگینی خرد شده را به این تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها کاملا سبک شوند. پس از سبک شدن پیاز، میزانی زردچوبه نیز در این تابه بریزید و برای چند ثانیه تفت دهید تا عطر و رنگ زردچوبه آزاد گردد.

در صورت تمایل، برای خرید روغن سرخ کردنی، پیاز داغ آماده و انواع ادویه مانند زردچوبه می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: گوشت چرخ نموده را اضافه کنید

حالا، گوشت چرخ نموده را نیز به تابه حاوی پیاز داغ و زردچوبه اضافه کنید. مواد داخل تابه را حسابی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. این ترکیب را به مقدار ای تفت دهید که رنگ گوشت تغییر کند و به سفیدی بزند.

برای خرید انواع گوشت مانند گوشت چرخ نموده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: مایه میانی رولت سیب زمینی را تکمیل کنید

در فاصله تفت خوردن گوشت چرخ نموده، در این مرحله از طرز تهیه رولت سیب زمینی شکم پر، فلفل دلمه ای را به خوبی بشویید و به صورت نگینی ریز برش بزنید. سپس، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، کمی پودر دارچین و سبزیجات معطر خشک دلخواه مثل جعفری خشک به مواد داخل تابه اضافه کنید.

محتویات تابه را هم بزنید و چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت چرخ نموده کاملا مزه دار گردد و بپزد. ضمناً، رب گوجه فرنگی نیز باید رنگ باز کند و عطر ادویه ها آزاد گردد. سپس، حرارت را خاموش کنید و تابه حاوی مایه میانی رولت سیب زمینی را کنار بگذارید.

برای خرید رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر دارچین و انواع سبزیجات معطر خشک مانند جعفری خشک می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: سیب زمینی ها را آبپز کنید

در این مرحله از طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و مخصوص رستورانی، باید سیب زمینی ها را به خوبی بشویید. سپس، سیب زمینی های پاکیزه را همراه با میزانی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا آب بجوشد.

پس از آن، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سیب زمینی ها روی حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. در ادامه، سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و به صورت ریز رنده نموده یا در دستگاه غذاساز بریزید و کاملا له کنید.

مرحله پنجم: پایه سیب زمینی را آماده کنید

حالا، سیب زمینی های رنده شده یا له شده را در کاسه مناسبی بریزید و تخم مرغ ها را همراه با پنیر پیتزای رنده شده، میزانی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. محتویات این کاسه را به خوبی هم بزنید تا به صورت یک مایه خمیری یکدست و قابل شکل دهی درآید. در این مرحله، ضروری است فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فر کاملا گرم گردد.

برای خرید تخم مرغ و پنیر پیتزا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: خمیر پایه سیب زمینی را پهن کنید

در این مرحله از طرز تهیه رولت سیب زمینی پخته، وقت آن است که سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. سپس، پایه خمیری را به صورت مستطیلی با ابعاد 25 در 35 سانتی متر روی کاغذ روغنی طوری پهن کنید که ضخامت این مستطیل در همه قسمت ها یک مقدار (حدود 1 سانتی متر) باشد. سطح خمیر سیب زمینی را با پشت قاشق کاملا صاف کنید.

مرحله هفتم: مواد میانی رولت را اضافه کنید

پس از پهن کردن خمیر سیب زمینی، وقت آن است که مواد گوشتی را به صورت یکنواخت روی لایه سیب زمینی پخش کنید. مایه گوشتی را طوری روی خمیر پایه پخش کنید که از لبه ها به مقدار 1 سانتی متر فاصله داشته باشد.

مرحله هشتم: رولت سیب زمینی را ببندید

در این مرحله از طرز تهیه رولت سیب زمینی آب پز، لایه سیب زمینی را با یاری کاغذ روغنی به آرامی رول کنید. این کار را با دقت و طوری انجام دهید که مواد داخل سینی به شکل یک استوانه منسجم فرم بگیرند. سپس، رولت فرم گرفته را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید. در صورت تمایل می توانید سطح رولت سیب زمینی را با کمی پنیر پیتزا بپوشانید.

مرحله نهم: رولت سیب زمینی را در فر بگذارید

تا الان مطمئنا فر شما کاملا گرم شده است. بنابراین، سینی حاوی رولت سیب زمینی را برای 20 الی 25 دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید تا سطح آن به خوبی برشته گردد. بهتر است در دقایق خاتمهی، فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا رولت سیب زمینی خوشمزه کاملا طلایی گردد.

مرحله آخر: رولت سیب زمینی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، رولت سیب زمینی را از فر خارج کنید و آن را چند دقیقه به حال خودش بگذارید تا کمی خنک گردد. سپس، رولت سیب زمینی را در ظرف سرو بگذارید، برش بزنید و با سبزیجات تازه تزیین کنید. شما می توانید این پیش غذا یا غذای خوشمزه را با سس کچاپ ()، سس چیلی () و دیگر همراه با میل کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع سس مانند کچاپ و سس چیلی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه رولت سیب زمینی در تابه

اگر به فر دسترسی ندارید، طرز تهیه رولت سیب زمینی بدون فر هم قابل انجام است. برای درست کردن رولت سیب زمینی در ماهیتابه، کافی است رولت را درون تابه داغ روی حرارت ملایم بپزید. سطح تابه را کمی چرب کنید و درب آن را ببندید.

نکات مهم در طرز تهیه رولت سیب زمینی

  • در طرز تهیه رولت سیب زمینی با مرغ، کافی است یک عدد سینه مرغ را به صورت نگینی ریز برش بزنید و در دستور بالا جایگزین گوشت چرخ نموده کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید چند عدد قارچ را نیز به صورت نگینی ریز برش بزنید و در تابه به مایه گوشتی رولت سیب زمینی اضافه کنید تا با باقی مواد تفت داده شوند.
  • توجه داشته باشید، آب مایه میانی رولت سیب زمینی در خاتمه باید کاملا کشیده گردد.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی پودر آویشن نیز به سطح رولت سیب زمینی اضافه کنید و سپس، آن را در فر بگذارید.
  • در طرز تهیه رولت سیب زمینی بدون گوشت، کافی است مایه میانی را با استفاده از سویا و سبزیجاتی مانند پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت و جعفری تازه ساطوری شده درست کنید. باقی مراحل را عینا مانند دستور بالا دنبال کنید.
  • در طرز تهیه رولت سیب زمینی ساده، پنیر پیتزا و سبزیجات معطر را از دستور پخت حذف نکنید تا این غذای خوشمزه از عطر و طعم کامل و دلپذیری برخوردار گردد.
  • در طرز تهیه رولت سیب زمینی با سوسیس، کافی است چند عدد سوسیس (طرز تهیه سوسیس) را به صورت نگینی ریز برش بزنید و در دستور بالا، جایگزین گوشت چرخ نموده کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید رولت سیب زمینی با نان لواش درست کنید. برای این منظور، باید نان لواش نرم را به صورت مستطیل افقی برش بزنید و پایه رولت را روی نان قرار پهن نموده و رول کنید. به دلخواه می توانید مواد گوشتی را هم روی پایه سیب زمینی پخش نموده یا این رولت را بدون گوشت و فقط با مایه سیب زمینی درست کنید. سپس، رول ها را داخل ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید و روی نان ها را با مخلوط شیر و روغن رومال کنید. این رول ها را به مدت 10 دقیقه در فر گرم با دمای 180 قرار دهید تا نان ها برشته و پنیر کمی ذوب گردد.
  • در طرز تهیه رولت سیب زمینی فینگر فود باید مواد پایه را در ابعاد کوچک تر به صورت مربع هایی به مقدار یک ورقه پنیر روی سلفون پهن کنید. سپس، یک ورقه پنیر چدار یا گودا و یک قطعه سوسیس را روی سیب زمینی قرار دهید و با یاری سلفون آن را رول کنید. رولت ها را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم مرغ زده شده و سپس، در آرد سوخاری بغلتانید. در ادامه، این رولت ها را در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن رولت سیب زمینی

چرا رولت سیب زمینی هنگام پیچیدن ترک می خورد؟

اگر لایه سیب زمینی بیش از حد خشک باشد یا مواد اولیه آن به درستی با یکدیگر ترکیب نشده باشند، احتمال ترک خوردگی آن افزایش می یابد. پیشنهاد می گردد پیش از پهن کردن، از یکدست و مرطوب بودن خمیر سیب زمینی اطمینان یابید. استفاده از تخم مرغ کافی و اندکی پنیر پیتزا نیز به انسجام بافت رولت سیب زمینی یاری خواهد نمود.

چگونه می توانیم رولت سیب زمینی را بدون استفاده از فر بپزیم؟

اگر به فر دسترسی ندارید، می توانید از یک تابه نچسب بهره ببرید. سطح تابه را اندکی چرب کنید و رولت را با حرارت ملایم بپزید. درب تابه را حتما ببندید. برای برشته شدن یکنواخت، هر چند دقیقه یک بار رولت سیب زمینی را بچرخانید.

آیا می توانیم مواد میانی را از قبل آماده کنیم؟

بله، تهیه مواد میانی پیش از آماده سازی لایه سیب زمینی، نه تنها موجب صرفه جویی در زمان می گردد، بلکه اجازه می دهد طعم مواد بهتر جا بیفتد. توصیه می کنیم مواد گوشتی را پس از سرد شدن روی لایه سیب زمینی پخش کنید تا خمیر شل نگردد.

برای جلوگیری از وا رفتن رولت در فر چه باید کرد؟

در صورتی که خمیر سیب زمینی شل باشد، احتمال وا رفتن در زمان پخت افزایش می یابد. می توانید با افزودن کمی آرد سوخاری یا نشاسته ذرت، بافت خمیر سیب زمینی را سفت تر کنید. بعلاوه، پیچیدن رولت به وسیله کاغذ روغنی و محکم کردن آن پیش از قرار دادن در فر، تاثیر زیادی در حفظ فرم ظاهری دارد.

چگونه می توانیم رولت سیب زمینی را مجلسی تر سرو کنیم؟

برای جلوه ای شکیل تر، می توانید پیش از قرار دادن رولت سیب زمینی در فر، سطح رولت را با تخم مرغ زده شده یا میزانی پنیر رنده شده بپوشانید. پس از پخت نیز، برش هایی منظم ایجاد نموده و رولت سیب زمینی را همراه با انواع سس یا سالاد رنگارنگ سرو کنید.

رولت سیب زمینی با چه سس هایی سرو می گردد؟

برای سرو کردن رولت سیب زمینی از سس های دلخواه بهره ببرید ولی سس هایی که کمی طعم تند و چیلی دارند، برای سرو مناسب تر هستند. سس خردل هم یکی از سس های محبوب برای سرو در کنار رولت سیب زمینی است.

مواد داخل لایه میانی رولت سیب زمینی را با چه چیزی پر کنیم؟

برای طرز تهیه رولت سیب زمینی می توانید از مواد مختلفی از جمله سوسیس، کالباس یا ژامبون، مرغ پخته و ریش ریش شده بهره ببرید. اگر می خواهید رولت سیب زمینی گیاهی داشته باشید، می توانید از قارچ، سویا، پنیر و انواع سبزیجات مثل اسفناج بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 27 فروردین 1404 بروزرسانی: 27 فروردین 1404 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 2414

به "با این 16 نکته رولت سیب زمینی شکم پر وا نمیره و ترک نمی خوره!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این 16 نکته رولت سیب زمینی شکم پر وا نمیره و ترک نمی خوره!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید