طرز تهیه رولت گوشت با خمیرهزارلا پمینا همراه با ویدیو
به گزارش مجله پیامک، اگر شما هم جز کسانی هستید که مشغله دارید و وقت محدودی برای آشپزی برای تان باقی می ماند، این دستور پخت ساده و مجذوب کننده را حتما امتحان کنید. رولت گوشت و پنیر با خمیرهزارلا هم یک غذای شیک و مجذوب کننده برای مهمانی است و هم یک وعده غذای سالم و مجذوب کننده برای روزهای سخت کاری! درست کردن رولت گوشت پنیری کار چندانی نمی برد، کافی است گوشت قلقلی را بپزید و با استفاده از خمیرهزارلا پمینا آن ها را به شکل رولت گوشت دربیاورید.
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با خمیرهزارلا پمینا
- روغن مایع سه قاشق غذاخوری
- سس کچاپ به اندازه لازم
- نمک نصف قاشق جای خوری
- فلفل نصف قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- گوشت قلقلی 150 گرم
- خمیرهزارلا پمینا خرید آنلاین یک بسته
- پنیر چدار خرید آنلاین 50 گرم
- زرده تخم مرغ یک عدد
- پنیر موزارلا خرید آنلاین 30 گرم
طرز تهیه رولت گوشت با خمیرهزارلا پمینا
مرحله اول
یک ماهیتابه بردارید و داخل آن روغن مایع و سس کچاپ بریزید و روی گاز بگذارید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشند. گوشت قلقلی را به ترکیب اضافه کنید و بگذارید مواد حسابی به خورد هم بروند و بپزند. (برای گوشت قلقلی باید گوشت چرخ نموده را با دست تان به تکه های گوشت گرد تبدیل کنید.)
مرحله دوم
یک بسته خمیرهزارلا پمینا بردارید و مثل ویدیو به صورت طولی به سه قسمت تقسیم کنید. خمیر را یک بار با وردنه فشار دهید تا کمی پهن تر گردد. روی خمیر مثل ویدیو پنیر چدار و گوشت قلقلی بگذارید و خمیر را لوله کنید.
مرحله سوم
یک سینی برای اینکه داخل فر بگذارید بردارید و وسط آن یک کاسه بگذارید. خمیرهای لوله شده که گوشت و پنیر را داخل شان جا دادید، مثل ویدیو دور کاسه بچینید و با چاقو دور آن ها را برش بزنید.
مرحله چهارم
یک عدد تخم مرغ بردارید و زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده را برای مصرف در دیگر غذاهای تان کنار بگذارید و زرده را با یک قلموی آشپزی روی خمیرها بمالید. کمی پنیر چدار روی مواد بریزید و کاسه را با سس کچاپ پر کنید.
مرحله پنجم
فر را روی درجه 180 سانتی گراد تنظیم کنید و یک فویل روی سس کچاپ بکشید. سینی را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا رول گوشت و پنیر حسابی برشته گردد. سینی را از فر خارج کنید و از این غذای خوش بو و مجذوب کننده حسابی لذت ببرید! می توانید سلیقه خودتان را هم در تزیین آن به کار بگیرید.
منبع: کتاب کاله