ته چین اسفناج؛ ته چین معروف شمالی
به گزارش مجله پیامک، مگر می گردد ته چین اسفناج را مزه کرد و دلتان نخواهد دوباره آن را امتحان کنید؟ به جرات می توان گفت یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ انواع ته چین ها می باشد. ته چین ها انواع مختلفی دارند که با مواد متفاوتی درست می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید با توجه به ذائقه خود درست کنید. در این قسمت قصد داریم طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه آشنا شوید.
ته چین اسفناج شمالی
بی شک از غذاهای شمالی نمی توان دست کشید. ته چین اسفناج نیز یکی از غذاهای شمالی فوق العاده است که اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتماً عاشقش می شوید. در این قسمت طرز تهیه این غذا با رب انار، یا همان ته چین شمالی را برای شما آورده ایم تا آن را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید. برای تهیه این غذا به مواد زیر احتیاج دارید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
گوشت | 600 گرم |
اسفناج | 800 گرم |
پیاز | یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
برنج | پنچ الی شش پیمانه |
رب انار | یک پیمانه |
سیب زمینی بزرگ | دو عدد |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه ته چین اسفناج
با مواد لازم برای تهیه این غذای خوشمزه آشنا شدیم و حال به سراغ طرز تهیه آن می رویم:
- مرحله اول: ابتدا پیازها را رنده نموده و سپس پیاز، گوشت، فلفل و میزانی آب را درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به خوبی پخته شوند. توجه داشته باشید که زمانی که گوشت در حال پخت است میزانی کف روی آب جمع می گردد، آن کف را بگیرید. حال که گوشت پخته شد، آن را ریز ریز یا رشته رشته کنید. حواستان باشد که آب گوشت را دور نریزید، زیرا در مراحل بعدی آن را به غذا اضافه می کنیم. در مقاله ای دیگر طرز تهیه ته چین گوشت را نیز آموزش داده ایم، اگر به ته چین گوشت علاقه دارید، این مطلب را از دست ندهید. خیلی از افراد از ما می پرسند که از چه گوشتی را برای این ته چین استفاده کنیم؟ باید بگوییم که هر گوشتی که دوست دارید(گوسفندی یا گوساله) را می توانید در این ته چین بهره ببرید. در صورتی که رژیم هستید و نمی توانید از گوشت قرمز بهره ببرید، پیشنهاد می کنیم از گوشت مرغ بهره ببرید. البته، گفتنی است که طرز تهیه این ته چین با طرز تهیه نوع مرغ آن فرق دارد و نباید این دو را با هم اشتباه بگیرید.
- مرحله دوم: برای آماده کردن برنج ته چین اول برنج را خوب پاک کنید و برنج را بشویید. بعد از شستن برنج، آن را در آب ولرم و نمک خیس کنید. بعد از گذشت زمان کافی برای خیساندن برنج، قابلمه ای را پر از آب نموده و روی شعله گاز بگذارید. زمانی که آب جوش آمد، برنج را درون قابلمه ریخته تا کمی نرم گردد. در این مرحله به این نکته دقت داشته باشید که برنج نباید کامل پخته گردد . زمانی که برنج کمی نرم شد شعله گاز را خاموش نموده و برنج را درون آبکش بریزید.
- مرحله سوم: در این مرحله از تهیه ته چین شمالی نوبت به پخت اسفناج ها می رسد. ابتدا اسفناج ها را به خوبی شسته و بگذارید خشک گردد. آن ها را خورد نموده و در روغن تفت دهید. حال رب انار را به اسفناج ها افزوده و به خوبی مخلوط کنید. حال می توانید نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کنید. گفتنی است که میزان نمک و فلفل را با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید کمتر یا بیشتر بریزید.
- مرحله چهارم : در این مرحله باید سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه بِبُرید. حواستان باشد که حلقه های سیب زمینی خیلی نازک و یا ضخیم نباشد. سیب زمینی های حلقه ای را کف قابلمه ای که به روغن آغشته شده است پهن کنید.
- مرحله پنجم: به مرحله آخر طرز تهیه ته چین رسیدیم. در این مرحله روی سیب زمینی هایی که کف قابلمه گذاشته اید، کمی نمک بریزید. حال نصف برنجی را که آبکش نموده اید را روی سیب زمینی ها بریزید. بعد گوشت و اسفناج را که در مراحل قبل پختید روی برنج ریخته و دوباره نصف دیگر برنج را روی گوشت و اسفناج بریزید. از آب گوشتی که کنار گذاشته اید، یک استکان را با روغن ترکیب کنید و روی برنج بریزید. حال قابلمه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و در قابلمه را بدون دم کنی گذاشته تا بخار کند . بعد از اینکه بخار کرد برای در قابلمه از دم کنی بهره ببرید. در قابلمه را ببندید تا به خوبی دم بکشد. اکنون اگر شعله گاز شما زیاد است از شعله پخش کن برای زیر قابلمه بهره ببرید .همان طور که می دانید ذائقه ها فرق دارد. اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که ته چین ترش تری دوست دارید، پیشنهاد می کنیم در مرحله آخر که آب گوشت را به همراه روغن روی برنج می ریزید، یک قاشق غذا خوری رب انار نیز به آن ا ضافه کنید و سپس روی برنج بریزید. در این صورت ته چین اسفناج با رب انار شما ترش تر می گردد. دقیقاً همان چیزی که شما می خواهید.
انواع ته چین اسفناج
همان طور که گفتیم، این غذای خوشمزه با مواد مختلفی درست می گردد که در بالا طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی یا همان ته چین با رب انار را برای شما آوردیم. البته انواع دیگری از این نوع غذا نیز وجود دارد، که اگر تمایل داشته باشید، می توانید با انواع ته چین و طرز تهیه آن ها آشنا شوید!
ته چین اسفناج و بادمجان
اگر شما هم مثل من عاشق بادمجان هستید، حتما و حتما این ته چین خوشمزه و لذیذ را امتحان کنید. در این ته چین از برنج، ماست، بادمجان و قارچ استفاده می گردد و برای کسانی که غذاهای بدون گوشت و رژیمی می خواهند نیز بسیار مناسب است.
ته چین اسفناج بدون گوشت
بسیاری از افراد علاقه ای به گوشت ندارند، گیاه خوارند یا رژیم هستند، این افراد معمولاً در پی غذاهای بدون گوشت می باشند. این نوع ته چین علاوه بر اینکه بسیار لذیذ و خوشمزه است. به علت وجود اسفناج ویتامین های بسیاری نیز دارد. ته چین اسفناج بدون گوشت با رب انار یکی از انواع ته چین های اسفناج بدون گوشت است که بسیار خوش طعم می باشد. حتما آن را امتحان کنید پشیمان نمی شوید. طرز تهیه این نوع ته چین نیز مانند طرز تهیه ته چین شمالی، ساده است. بعلاوه افرادی که میانه ای با گوشت ندارند، می توانند طرز تهیه ته چین مرغ را نیز یاد بگیرند.
سفارش آنلاین ته چین شمالی از خبرنگاران
اگر غذاهای شمالی را خورده باشید دیگر طعم لذیذ و فوق العاده آن را فراموش نخواهید کرد. شاید فکر کنید ته چین ها فقط از گوشت و مرغ درست می شوند، اما این طور نیست. ته چین اسفناج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ته چین ها محسوب می گردد. خواص زیاد اسفناج را نمی توان نادیده گرفت. شاید بعضی از افراد به ویژه بچه ها علاقه ای به خوردن اسفناج به تنهایی نداشته باشند، استفاده از آن در ته چین برترین روش برای بهره مند شدن از ویتامین های موجود در اسفناج است.
در این مطلب طرز تهیه ته چین اسفناج شمالی را به شما آموزش دادیم. اگر عطر و طعم اسفناج را دوست دارید حتما این ته چین را امتحان کنید. طبق آموزشی که در بالا دادیم به راحتی می توانید این غذای شمالی و لذیذ را تهیه کنید. البته، اگر ذغدغه های روزمره وقت شما را پر نموده است و تمایلی به پخت این غذا ندارید، می توانید از امکانات سفارش آنلاین غذا
خبرنگاران بهره ببرید. در خبرنگاران انواع ته چین به وسیله سرآشپزهای حرفه ای آماده شده است وکافی است در خانه بنشینید و غذای مورد نظر خود را درب منزل تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود