طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

به گزارش مجله پیامک، امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی

مواد لازم:

فیله ماهی پوست کنده 400 گرم

زعفران به مقدار لازم

کره پاستوریزه دو قاشق چای خوری

پیاز ریز خرد شده یک عدد

پیازچه خرد شده سه قاشق غذاخوری

تره فرنگی یک عدد

برنج سفید چهار قاشق غذاخوری

آب انگور سفید 125 میلی لیتر

گوجه فرنگی چهار عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

هویج نازک حلقه شده یک عدد

دستور تهیه:

مرحله اول

داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند.

مرحله دوم

برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویه ای که مایلید اضافه کنید.

مرحله سوم

درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد. برای این که سوپ مجلسی تر باشد، آن را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم گردد. اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفت تر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.

مرحله اول

داخل یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز، تره فرنگی، و هویج را اضافه کنید. مواد را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیاز ها نرم شوند.

مرحله دوم

برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را به ظرف اضافه نموده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. بعد از این که مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید سپس نمک، فلفل و هر ادویه ای که مایلید اضافه کنید.

مرحله سوم

درب قابلمه را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید تا برنج و سبزیجات سوپ کامل پخته و سوپ جا بیفتد. برای این که سوپ مجلسی تر باشد، آن را داخل مخلوط کن ریخته و پوره کنید تا صاف و نرم گردد. اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را کنار گذاشته و مواد سفت تر سوپ را با مقدار کمی آب داخل دستگاه بریزید.

مرحله چهارم

در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرام آرام هم بزنید. ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.

مرحله پنجم

سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.

در ادامه سوپ را به قابلمه برگردانده سپس خامه را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم آرام آرام هم بزنید. ماهی را پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری ادویه به آن بزنید و به همراه گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده به سوپ در حال جوش اضافه کنید. بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه مقداری پیازچه را به سوپ اضافه کنید.

مرحله پنجم

سوپ تقریبا آماده است. سوپ را بچشید و چاشنی آن را اندازه کنید سپس داخل ظرفی مناسب ریخته و تزیین کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 1695

به "طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید