طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، با ترفندهای طلایی

به گزارش مجله پیامک، زرشک پلو با مرغ یک غذای اصیل و مجلسی ما ایرانی ها است. با ما همراه باشید تا از میون انبوه روش های پخت این غذای خوشمزه، یک روش ساده و استاندارد، با حفظ حداکثری عطر و طعم دلپذیر مرغ رو به شما آموزش بدیم. بدون شک اگر بخایم به یک گردشگر چند غذای ایرونی و مجلسی رو معرفی کنیم، حتما زرشک پلو با مرغ یکی از اون هاست. روش های مختلفی برای پخت زرشک پلو با مرغ برای ناهار وجود داره که حتما شما هم یکی از اون ها رو به صورت کامل بلدید. اما اگر می خواهید با یک روش استاندارد و البته یک طعم بسیار خوشمزه از این غذای مجلسی اصل و نسب دار، آشنا بشید با ما همراه باشید. روشی که بهتون آموزش می دیم یک روش فوق العاده و همه پسند برای پخت این غذا در مهمونی ها و مجالس است. ما ضمن حفظ عطر و طعم گوشت مرغ، روغن به مراتب کمتری مصرف می کنیم و نسبت به سایر روش ها زمان پخت برای یک غذای مجلسی رنگ و لعاب دار خیلی کمتر خواهد بود. با ما باشید تا تمام مراحل و نکات کلیدی این نحوه پخت را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، با ترفندهای طلایی
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ
مرغ 4 تکه
پیاز میانه1 عدد
سیب زمینی میانه2 عدد
برگ بو، نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، چوب دارچین و ادویهبه مقدار لازم
برنج 4 پیمانه
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
زعفران دم نمودهبه مقدار دلخواه
زرشک 8 قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیینبه مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر خردشده3 حبه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ:

ابتدا یک نکته کلیدی در پختن زرشک پلو با مرغ رو بهتون بگیم. نکته: در پخت زرشک پلو با مرغ نحوه آماده کردن مرغ اون هست. به طور کلی دو روش برای این کار وجود داره، یا ابتدا مرغ رو با پیاز و نمک و… آب پز می کنن و بعد که پخته شد اون رو سرخ می کنن، یا در روش دیگر مرغ رو از همون ابتدا سرخ می کنن. طرفدارهای روش اول می گن با این کار خیالمون راحته که مرغ به صورت کامل می پزه و موقع سرخ کردن هم به خوبی روی مرغ خشک و طلایی می شه. اما روش دوم هم این مزیت رو داره که عطر طعم مرغ نسبت به روش اول به مراتب بهتر می شه چون از آب استفاده نمی شه. حالا به نظرتون کدوم روش بهتره؟ با ما همراه باشید تا با استفاده از روش دوم هم زمان کمتری صرف کنید، هم عطر و طعم بهتری رو تجربه کنید و هم از پخت کامل مرغ خیالتون راحت باشه.

بریم سراغ دستور پخت امروزمون، در اولین مرحله روغن رو توی تابه می ریزیم و تکه های مرغ رو با فاصله مناسب می چینیم. بعد ادویه، زردچوبه، فلفل قرمز را هر دو طرف تکه های مرغ می پاشیم تا کاملا طعم دار شوند. مرغ ها در حال سرخ شدن هستن، اما برای این که از پخت درون مرغ هم خیالمون راحت بشه در ماهیتابه رو روی اون بذارید. توجه کنید اصلا نیازی نیست آب بریزید. مرغ از تبخیر آب خودش و پس از ترکیب شدن با ادویه، درون ماهیتابه ضمن سرخ شدن به صورت کامل پخته می شه. بله یک فضای مناسب برای پخت مرغ با حفظ حداکثری عطر و طعم.

بنابراین پس از اضافه کردن ادویه جات به مرغ، برگ بو ، چوب دارچین و پیاز را روی تکه های مرغ چیده و سر تابه را می گذاریم؛ با حرارت خیلی کم زمان می دیم تا کاملا مغزپخت بشن. حدودا پس از گذشت 30 دقیقه مرغ ها از حالت خامی خارج می شن. مقداری از آب آن ها تبخیر شده که ته تابه قابل مشاهده است، در این مرحله بعد از پخت موادی که الان اضافه شد (برگ بو ، چوب دارچین و پیاز) از غذای اصلی جدا می شوند. برای راحتی کار پیشنهاد می گردد که در ابتدا به جای خرد کردن، پیازها را به دو نیمه قاچ بزنید تا بعد از پخت به سادگی قابل برداشتن باشد.

مزیت پخت مرغ با این روش اضافه نکردن آب برای پخت است که باعث می گردد مواد، طعم و عطر خیلی بهتری به مرغ دهند علاوه براین مرغ ها همزمان با پخته شدن با حرارت کم طلایی و رفته رفته سرخ شوند.

بعد از سپری شدن 30 دقیقه، اول تکه های مرغ را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها هم به خوبی طلایی و سرخ شوند.

بعد از سرخ شدن طرف دیگر، تکه های مرغ را از تابه و سایر موادی که با اون پخته شده بود برمی داریم.

آماده کردن سس مرغ:

برای درست کردن سس توی تابه دیگری، مقداری روغن ریخته و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. به هم می زنیم تا رب گوجه فرنگی رنگ باز کند، یک تا دو استکان آب جوش را به رب ها اضافه نموده و با حرارت کم 10 دقیقه زمان می دهیم تا مقداری غلظت سس مرغ بیشتر گردد. مقدار آب اضافه شده توی این مرحله کاملا ذائقه ای هست و می توانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.

بعد از غلیظ شدن سس تکه های مرغ را توی سس می چنیم و زعفران دم شده و نمک را به مرغ ها و سس اضافه می کنیم، با همان حرارت کم 10 تا 15 دقیقه زمان می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند. مرغ های شیک و مجلسی ما به همین راحتی و سرعت آماده می شن.

پیشنهاد ما به شما اینه که برای صرفه جویی در وقت در زمانی که مرغ ها سرخ و پخته می شوند پخت برنج را انجام دهید.

ما امروز برای پخت برنج، برنج های که یک ساعت با آب جوش خیس خورده شده اند را با پنج پیمانه آب و نمک و روغن دلخواه به شکل کته پختیم.

سیب زمینی های که در کنار این غذا سرو می شوند می توانند با ابعاد مختلف و متفاوتی متناسب با سلیقه شما خرد شوند. بهتره برای صرفه جویی در زمان، حین پخت مرغ و برنج، آن ها را هم سرخ کنیم.

موضوع آخر برای سرو زرشک پلو و مرغ امروزمون تفت دادن زرشک هست که این مرحله بسیار بسیار حساسه، توجه کنید حرارت تابه باید کم باشد، چون زرشک به سرعت می سوزد و طعم و بوی بدی می گیرد، نهایتا در حد یک دقیقه با حرارت کم زرشک ها را در تابه تفت می دهیم تا رنگ باز نمایند.

غذای شیکون پیکون با روش پخت بسیار ساده و لذیذ به همین راحتی به انتها رسید، امیدواریم که شما عزیزان از دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی امروز ما راضی باشید، تا دستورات ساده و خوشمزه بعدی شما رو به خدا می سپاریم.

منبع: (www.sunset.com)

منبع: اُکالا
انتشار: 2 دی 1400 بروزرسانی: 2 دی 1400 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 1901

به "طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، با ترفندهای طلایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، با ترفندهای طلایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید