مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای

به گزارش مجله پیامک، علت وا رفتن کوفته می تواند متعادل نبودن نسبت مواد مورد استفاده در تهیه کوفته باشد. مثلا کم بودن گوشت نسبت به سایر مواد یکی از دلایل اصلی وا رفتن کوفته است، بنابراین دقت کنید مقدار گوشت را متناسب با سایر مواد در نظر بگیرید.

مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای

نکته: برای اینکه مواد کوفته به راحتی چرخ شوند و به دیواره های چرخ گوشت نچسبند، مقداری فلفل سیاه روی مواد بپاشید.

مواد کوفته را حداقل به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،علت وا رفتن کوفته ممکن است به مواد مورد استفاده در تهیه کوفته یا روش طبخ آن مربوط باشد. با استفاده از راه حل هایی می توانید مانع وا رفتن کوفته شوید و یک کوفته عالی و باکیفیت درست کنید.

درست ورز ندادن مواد کوفته نیز می تواند باعث وار رفتن کوفته گردد، مواد کوفته را باید خوب ورز داد تا با هم ترکیب شده و حالت چسبندگی پیدا نمایند.

یک عدد سیب زمینی پخته را له نموده و به مایه کوفته اضافه کنید تا سفت گردد. بهتر است سیب زمینی را همراه با سایر مواد کوفته مانند لپه چرخ کنید تا مایه کوفته یکنواخت گردد.

افزودن مقداری آرد ساده یا آرد نخودچی به مواد کوفته می تواند باعث سفت شدن مایه کوفته و مانع وا رفتن آن گردد.

منبع مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای

انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 1858

به "مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: 4علت اصلی وا رفتن کوفته و راهکارهای حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید