مصرف فیبر، احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد

به گزارش مجله پیامک، پژوهشگران دانشگاه هاروارد به سرپرستی مریم فروید، دانشمند ایرانی این دانشگاه دریافتند که شاید یک رژیم غذایی حاوی فیبر بالا بتواند امکان ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهد.

مصرف فیبر، احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگاران و به نقل از مجله کنسر (Cancer)، پژوهش های جدید نشان می دهند که شاید داشتن یک رژیم غذایی حاوی فیبر بالا بتواند امکان بروز سرطان پستان را کاهش دهد.

از آنجا که پژوهش های گوناگون، نتایج متناقضی را در خصوص ارتباط میان مصرف فیبر و سرطان پستان نشان داده اند، دکتر مریم فروید (Maryam Farvid)، پژوهشگر دانشگاه هاروارد و همکارانش تصمیم گرفتند تا پژوهش های مربوط به این موضوع را مورد آنالیز قرار دهند.

هنگامی که پژوهشگران، داده های مربوط به 20 پژوهش را آنالیز کردند، دریافتند افرادی که بالاترین میزان مصرف فیبر را دارند، هشت درصد کمتر از دیگران به سرطان پستان مبتلا می شوند. فیبر محلول، با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در ارتباط است و مصرف بالای فیبر به طور کلی، ارتباط زیادی با کاهش خطرات پیش و پس از یائسگی دارد.

دکتر فروید گفت: پژوهش ما، شواهد محکمی در خصوص اهمیت عوامل مربوط به سبک زندگی ارائه می نماید و نشان می دهد که این عوامل، بر خطر ابتلا به سرطان پستان اثر می گذارند. یافته های این پژوهش، اهمیت یک رژیم غذایی غنی از فیبر از جمله میوه ها، سبزیجات و غلات را اثبات می نماید.

باید به این نکته توجه داشت که یافته های این پژوهش نشان نمی دهند که مصرف فیبر، مستقیما خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد. برای اثبات این موضوع باید یک آزمایش بالینی به صورت تصادفی انجام گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 7 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 918

به "مصرف فیبر، احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف فیبر، احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید