خبرنگاران فرماندار: آب بهای پرداختی کشاورزان دهلرانی باید تعیین تکلیف شود
به گزارش مجله پیامک، ایلام- خبرنگاران- فرماندار دهلران بر لزوم مشخص تکلیف موضوع آب بهای کشاورزان این شهرستان توسط دستگاه های مسوول تاکید کرد.

به گزارش خبرنگاران، مجید عسگری روز چهارشنبه در نشست بررسی مسایل و مسائل بخش کشاورزی و امور آب و منابع طبیعی شهرستان با حضور مدیرکل جهاد کشاورزی ، مدیرعامل آب منطقه استان و معاون حفاظت امور اراضی اداره کل منابع طبیعی استان گفت: ایجاد مجتمع 10 هکتاری دامپروری در برتش از مهمترین موضوعاتی است که نیاز دارد جهاد کشاورزی بررسی لازم را در خصوص مسایل اقتصادی و فنی و حقوقی این موضوع انجام و در صورت مثبت بودن سایت را مشخص کند ، چراکه آمادگی داریم زیرساخت های مورد نیاز را تامین کنیم.
وی به مسائل اجتماعی و مشخص تکلیف ماده واحده طایفه مموس در پلاک فرخ آباد اشاره کرد و اضافه نمود: کننده امور اراضی ، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی ظرف 2 ماه آینده شرایط آراء صادره ماده واحده را مشخص تکلیف کنند.
فرماندار دهلران موضوع آب بهای کشاورزان و آب صنعتی را از دیگر مسائل ذکر و تاکید کرد: مشخص هزینه های حق آبه کشاورزان و تامین نهاده ها و ماشین آلات کشاورزی از نیازهای حوزه کشاورزی شهرستان است.
مدیرعامل آب منطقه ای ایلام نیز در این نشست یکی از مسائل را تامین آب اراضی کشاورزی دشت عباس، عین خوش و فکه ذکر کرد و اضافه نمود: با مساعدت شرکت مدیریت منابع آب ایران آب مورد نیاز در اختیار استان قرار گرفته و محدودیتی برای تامین 50 هزار هکتاری که شبکه اجرا شده وجود ندارد.
علی پوراحمد به مسائل تامین آب پتروشیمی دهلران هم اشاره کرد و اضافه نمود: از سد دویرج 21 میلیون متر مکعب به این طرح اختصاص یافته و با بهره برداری از سد این آب مورد نیاز را بموقع تحویل می دهیم.
وی با اشاره به پروژه سامانه گرمسیری و سهم چهار هزار و 700 هکتاری اراضی دهلران از این سامانه گفت: می توان در صورت امکان و جلب موافقت های مورد نیاز با آب انتقالی به شهرستان سطوح بیشتری از اراضی را تحت پوشش قرار داد.
مدیرکل جهاد کشاورزی ایلام نیز گفت: قرار است حق آبه بر اساس تولید واقعی کشاورزان لحاظ شود و امور آب استان با کشاورزان همکاری کند تا بتوانند این مبلغ را پرداخت کنند.
محمدعلی اقدسی اضافه نمود: سازمان جهاد کشاورزی بررسی های فنی را در خصوص مجتمع دامپروری برتش انجام و ظرف 2 هفته نتیجه را به فرمانداری اعلام می کند.
وی مسائل واگذاری برخی از زمین های ایثارگران و کشاورزان منطقه در خصوص اصلاح تسطیح اراضی فرخ آباد به مقدار 160 هکتار را از دیگر موضوعات ذکر کرد و گفت: موضوع تسطیح اراضی فرخ آباد مجدد بررسی می شود و چنانچه مورد تایید قرار گرفت مسائل آنها را برطرف می کنیم.
منبع: ایرنا