تقویت کننده آنتن موبایل چیست؟

به گزارش مجله پیامک، رپرتاژآگهی - درعصر تکنولوژی و گسترش فن آوری های نوین، زندگی بشر بگونه ای رقم خورده است که وابستگی شایانی به دیگران جهت تقویت و پیشبرد اهداف، بوجود آمده است. امروزه نسل های جدید گوشی های همراه را با تقویت کننده انتن موبایل تقویت بخشیده اند به طوری که موانع را با گسترش تکنولوژی در حوزه های مختلف رفع کرده و مشکل اختصاص تلفن همراه را از یک مکان خاص رفع کرده اند. لیکن هنوز مشکلاتی پیرامون آنتن دهی با توجه به نوع گوشی ها و امواج تبادلی وجود دارد که در این نوشتار به راهکارهای رفع این مشکل با معرفی دستگاه های پیشرفته تقویت کننده آنتن موبایل خواهیم پرداخت.

تقویت کننده آنتن موبایل چیست؟

بسیاری از استفاده کنندگان تلفن های همراه از قطع شدن تماس های ضروری در حین مکالمه به علت آنتن دهی ضعیف ناشی از عدم وجود ابزار تقویت کننده آنتن موبایل ناراضی هستند. لذا بدنبال تقویت آنتن مویابل خود برآمده اند. از آنجایی یکه تقویت کننده آنتن موبایل یاری شایانی به این نقیصه نموده است، همین امر باعث شده که کاربران، از افزایش آنتن دهی موبایل استقبال نموده و با نصب دستگاه های تقویت آنتن دهی موبایل در منازل و یا بعضی واحدهای تجاری و همچنین روستاها و خارج شهرها به تقویت سیگنال موبایل روی آورده اند.

در ادامه ضمن بیان علل ضعف سیگنال تلفن های همراه، به معرفی تقویت کننده آنتن موبایل و نحوه عملکرد تعدادی از آنها خواهیم پرداخت.

علت ضعف و نویز سیگنال تلفن همراه چیست؟

چند عامل است که باعث عدم پوشش آنتن دهی موبایل در یک مکان خاص می شود.

پدیده پینگ پنگ: از آنجایی که دریافت هم زمان موج های سیگنالی از چند ایستگاه فرستنده برای تلفن همراه وجود دارد این اصطلاح بکاربرده می شود. در پی وجود این پدیده، تماس برقرار شده بلافاصله قطع خواهد شد.

اکو: اصطلاح تشدید صدا می باشد و یا اینکه در مکان مورد نظر، تداخل امواج بوده و نویزهای زیادی وجود دارد.

تداخل بین سلولی: این اصطلاح زمانی بکار می رود که تلفن همراه بین دو یا چند BTS با قدرت سیگنال های یکسان قرار گرفته باشد و امواج سایر برج های مخابراتی، باعث تضعیف سیگنال ها در شهرهای با جمعیت بالا می شود.

فاصله تا دکل مخابراتی (BTS): همانگونه که می دانیم امواج تلفن همراه به وسیله فضا حرکت و منتشر می شود و اگر از دکل دریافت کننده امواج دور باشد، سیگنال های دریافت شده ضعیف خواهد شد.

تقویت کننده آنتن موبایل (mobile antenna amplifiers) چیست؟

این وسیله باعث افزایش آنتن گوشی های همراه شده و به عنوان یک عملگر برای تقویت سیگنال موبایل عمل می کند و با تقویت قدرت سیگنال موبایل در درون فروشگاه ها، خانه ها یا مکان های مورد نظر، افزایش سرعت اینترنت را نیز قوی تر می کند.

به طور کل مسائل آنتن دهی موبایل به دو گونه است:

1- مسائل در محیط بسته (شامل طبقات زیر زمین ساختمان ها و یا به دلیل ساخت و سازهای اطراف و حتی نوع سازه ساختمان و یا در طبقات بالای برج ها)

2- مسائل در محیط باز (که مهم ترین مشکل در گیرندگی موبایل در محیط های باز ضعف سیگنال می باشد)

تقویت کننده آنتن موبایل چگونه کار می کند؟

اساس کار آمپلی فایرها، دریافت سیگنال ضعیف و سپس تقویت و فرستادن سیگنال قوی می باشد. سایر بخش های تشکیل دهنده یک آمپلی فایر در ادامه توضیح داده می شود.

آنتن خارجی: این آنتن را بر روی پشت بام هایی نصب می کنند که سیگنال ضعیفی دارند.

آمپلی فایر: در آمپلی فایر، آنچه که معیار قدرت تقویت کننده آنتن موبایل محسوب می شود دسی بِل (db) می باشد. سیگنال های دریافت شده به وسیله آنتن خارجی به داخل ریپیتر وارد شده و در همان جا تقویت می شود.

آنتن داخلی: سیگنال ها بعد از تقویت شدن به آنتن داخلی راهنمایی و ارسال می شوند و آنتن های داخلی می تواند سیگنال ها را در فضای داخلی ساختمان منتشر نماید. دو نوع آنتن داخلی وجود دارد. یک نوع که بر دیوار نصب می شود که آنتن پنلی کویند و سیگنال را پر قدرت تر در اطراف خود منتشر می کند. دوم آنتن گنبدی که در سقف های اتاق نصب نموده و می تواند سیگنال تقویت شده را به صورت مساوی در همه جهت های اطراف انتشار نماید.

ریپیتر موبایل یا تکرار کننده (Repeater) چیست؟

ریپیتر موبایل دستگاهی است که برای تقویت آنتن دهی موبایل از آن استفاده می کنند. طراحی این تجهیزات به گونه ای صورت گرفته که در شرایط های مختلف ثبات عملکرد خود را حفظ نموده و با مصرف پایین، بازدهی (راندمان) بالایی داشته و هدر رفت انرژی را کاهش می دهد.

این دستگاه ها بصورت indoor و outdoor جهت مکان های مختلف قابل استفاده اند. نصب اینگونه دستگاه ها تقویت آنتن دهی موبایل را همراه دارد. بطور مطلوب و بسیار دقیقی، ضعیف ترین امواج تلفن همراه را دریافت نموده و تقویت می کنند. ریپیتر موبایل برای افزایش آنتن دهی موبایل در محیط های باز مانند جاده ها، معادن و یا روستاها قابل استفاده می باشد.

آیا نصب سیستم تقویت کننده آنتن موبایل برای سلامتی ضرری دارد؟

با توجه به اینکه این سیستمها بر اساس استانداردهای جهانی و تحت نظر سازمان های FCC یا ICNIR فراوری می شوند، این سیستم ها از نظر تشعع امواج RF آنالیز شده و دارای تاییدیه های مورد نظر می باشند.

3 مورد از بهترین دستگاه ها برای افزایش آنتن دهی موبایل

به طور کلی تقویت کننده ها را بر اساس تعداد باند فرکانسی، توان و گین دسته بندی می کنند.

  • تقویت کننده تک باند: مناسب تقویت سیگنال موبایل در استانداردهایی است که در فاصله ای از فرکانس جهت ارتباط استفاده می کنند. این تقویت کننده باند 900 و 2100 را می تواند تقویت کند و با توجه به گین و توان دستگاه این مدل برای پوشش کانکس یا اتاق هایی که در بیرون شهر وجود دارند، بهترین گزینه است.
  • تقویت کننده دو باند: دو باند فرکانسی همزمان تقویت شده و به وسیله دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل به مشترک اجازه می دهند که مکالمه سالم و بدون نویزی داشته باشد.
  • تقویت کننده سه باند: تقویت کننده آنتن گوشی سه باند بهترین گزینه برای مناطق مسکونی، اداری، تجاری و فروشگاهی است. زیرا این دستگاه می تواند پوشش مناسب و پشتیبانی همزمان تمام اپراتورهای کشور را داشته باشد. همچنین این دستگاه می تواند به افزایش سرعت اینترنت تلفن همراه در پروتکل های جدید بیفزاید.

تفاوت اصلی تقویت کننده آنتن و تکرار کننده ها

در بعضی از مناطق ممکن است انتقال داده، به وسیله بی تی اس های مخابراتی سخت باشد و یا مکان مورد نظر در نقطه کور BTS قرار گرفته باشد. برای رفع این مشکل که ممکن است در آن منطقه آنتن دهی ضعیفی وجود داشته باشد از دستگاه های ریپیتر (تکرار کننده ها) استفاده می کنند. زیرا این دستگاه توان و گین بسیار بالایی دارند و انتقال و دریافت داده در این شرایط می توانند جوابگوی نیاز ما باشد.

این دستگاه ها بیشتر در خارج از شهر و از لحاظ مکانی در وسعت زیاد برپا شده و در مکان هایی مانند: معادن، سدها، سکوهای نفتی و … کاربرد دارد. از طرفی برای مکان های سر پوشیده و داخل شهری که پوشش دهی آنتن موبایل ضعیف است، دستگاه های تقویت کننده آنتن موبایل کاربرد فراوان دارد از جمله این مکان ها می توان به منازل مسکونی، مجتمع های تجاری و اداری، کارگاه ها و … می باشد.

BTS (base transceiver station) یا دکل مخابراتی: مجموعه ای از فناوری هاست که امکان ارتباط شرکت مخابرات با کاربر موبایل را فراهم می کند.نحوه کارکرد آن به این شکل است کهوقتی قصد تماس با فردی داریم، بی تی اس امواج موبایل نزدیک ترین پایگاه را شناسایی می کند و با تکنیک سیگنالیک، تعدادی پیغام را ارسال می کند. این پیغام های سیگنالی پس از دریافت به وسیله فیبر نوری باعث ایجاد ارتباط می شود.

مزایای ریپیتر 4G

تقویت کننده سیگنال موبایل 4G در مجموعه ای کامل با آنتن و کابل ارائه می شود. پس از اینکه سیگنال تقویت کننده تلفن همراه 4G را دریافت کردید، شما می توانید آن را به وسیله سیستم خود نصب نموده و بعد از روشن شدن دستگاه بلافاصله پوشش کاملی را بدست آورید. مزایای این تقویت کننده آنتن موبایل می تواند بتوضیح ذیل باشد:

پشتیبانی از همه ارائه دهندگان: این ریپیتر روی فرکانس های بخصوصی فعال می شود و مناسب همه ارائه دهندگانی است که از یک باند فرکانسی یکسان استفاده می کنند. کنترل اتوماتیک تکرار کننده تداخلی در شبکه یا سایر کاربران ایجاد نمی کند، زیرا سیستم به طور اتوماتیک سود خود را تنظیم می کند.

صفحه نمایش ال سی دی: این ویژگی که مورد پسند کاربران نیز می باشد، این امکان را فراهم می آورد که داده های اصلی مربوط به عملکرد تکرار کننده، یادداشت های خطا، نکات راه اندازی و غیره را مشاهده کنند.

پشتیبانی از چندین کاربر: همه افراد در منطقه تحت پوشش تکرار کننده را بدون تداخل سیگنال های تقویت شده بهره مند می کند.

راهنمای خرید تقویت کننده آنتن موبایل

قدرت بوستر سیگنال بسته به مساحت دارد. برای اینکه قدرت بوستر سیگنال موبایل بیشتر باشد، به همان نسبت نیز به مساحت بیشتری نیاز است. با این حال، همواره باید مراقب بود که انرژی زیادی را در یک منطقه بسیار کوچک قرار نداد، زیرا باعث تداخل می شود. در فضای بسته مانند آپارتمان ها یک بوستر سیگنال کم قدرت با حداقل دو آنتن داخلی نیاز است، در حالی که در فضای باز برای دریافت قدرت بیشتر، هم به دستگاه تقویت آنتن موبایل و همچنین به آنتن داخلی نیاز است.

می بایست دقت لازم بعمل آید که دستگاه چه نیازی را می خواهد برآورده کند. یعنی اینکه دستگاه را صرفاً برای رفع مشکل مکالمه می خواهیم و یا از دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل انتظار رفع مشکل اینترنت را نیز داریم.

شبکه تلفن همراه کدامند؟ 2G، 3G، 4G، 5G

تمامی اسامی و مدل های فناوری پیشرفته شبکه موبایل در طول 30 سال اخیر منتشر شده است.

2G نسل دوم شبکه موبایل در سال 1990 منتشر شد و دارای 2نوع بود: GSM/CDMA. تکنولوژی نسل دوم موبایل تنها انتقال بسیار کم از حجم داده را پشتیبانی می کرد که سرعت انتقال آن kbps 384 بود.

3Gنسل سوم شبکه تلفن همراه می باشد که در سال 1998 منتشر شده است و بر روی فرکانس های 1900 و 2100 ارائه می شود. همچنین سرعت انتقال داده در این فرکانس برابر با Mbps 301 است.

قیمت گذاری دستگاه های تقویت آنتن موبایل

این قیمت گذاری بر اساس نوع خدماتی که می دهد، متغیر می باشد. باندهای موبایل بر اساس پوشش مقدار باندها انجام می شود و توان خروجی و اندازه منطقه تحت پوشش از عوامل موثر در قیمت این دستگاه ها می باشند. از دیگر عوامل موثر در قیمت آن ها می تواند تفاوت هایی باشد که هر تقویت کننده در مقدار سیگنال های ورودی به دستگاه جهت راه اندازی دارند. در ادامه دو مورد از موارد تاثیرگذار بر قیمت دستگاه که در قیمت آن موثر است توضیح داده می شود که هر چقدر پرتوان تر و با مقدار تقویت سیگنال بیش تری باشد، قیمت دستگاه بیش تر می باشد.

گین دستگاه: گین دستگاه، نسبت میزان تقویت سیگنال خروجی در قیاس با سیگنال ورودی نامیده می شود. مجموع سیگنال های ورودی، گین دستگاه گفته می شود که معمولاً 95 الی 105 db است و هر چه این ورودی بیش تر باشد، دریافت و تقویت سیگنال هم بیش تر می شود.

توان دستگاه: توان و قدرت آمپلی فایر در دو بخش مسیرهای Downlink و Uplink با هم فرق داشته و معمولاً قدرت آن بر حسب گین مفید در دستگاه حساب می شود.

شرکت مای ریپیتر جامع ترین مرجع برای تقویت آنتن موبایل

شرکت مای ریپیتر با فراوری و فروش انواع دستگاه های تقویت کننده آنتن موبایل، دارای مجهزترین تجهیزات مخابراتی و رفع مشکل آنتن دهی گوشی یا تلفن همراه یا سرعت اینترنت و مکالمه می باشد و گام های موثری در این زمینه برداشته است. افزایش آنتن دهی موبایل در نقاط کور و تقویت کننده سیگنال تلفن همراه ایرانسل، همراه اول و افزایش آنتن دهی گوشی های ایرانسل، همراه اول و رایتل از دیگر اقدامات بسزای کارشناسان این شرکت مجموعه می باشد. شرکت مای ریپیتر با فراوری و ساخت دستگاه های افزایش سرعت اینترنت موبایل 4G و 3G و 5G، فراوری کننده انواع دستگاه های تقویت کننده آنتن موبایل تک باند، دو باند و سه باند نیز می باشد. کارشناسان با تجریه این شرکت با تعمیر دستگاه های تقویت کننده آنتن موبایل ضعف پوشش آنتن دهی موبایل را در اقصی نقاط کشور رفع نموده و با فراوری انواع بردهای RF نسبت به تقویت آنتن موبایل در معادن، بیرون شهرها و روستاها پرداخته است. تقویت آنتن موبایل در مناطق تجاری، تقویت اینترنت موبایل در خانه و فروشگاه ها از دیگر اقدامات موثری می باشد که استفاده بهینه از تلفن همراه را برای کاربران به ارمغان آورده است. این شرکت کیفیت محصولات خود را با 12 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش به اثبات رسانیده است و کنندگان و کارشناسان آن آماده نصب و راه اندازی انواع دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل در تهران و دیگر استان های کشور جهت ارائه خدمات به مردم می باشند. خرید بهترین و با کیفیت ترین دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل را در https://myrepeater.ir تجربه کنید که با فروش قوی ترین سیستم تقویت کننده آنتن موبایل در ایران، پذیرای کاربران گوشی های همراه و اینترنت می باشد. برای مشاوره و خرید دستگاه تقویت کننده آنتن موبایل با ما تماس بگیرید. 02144514038

منبع: شفقنا اقتصادی
انتشار: 8 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 8 اردیبهشت 1400 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 1582

به "تقویت کننده آنتن موبایل چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تقویت کننده آنتن موبایل چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید