راهکارهای صرفه جویی مالی در سفر

به گزارش مجله پیامک، یکی از مهم ترین بخش های برنامه ریزی در سفر، اعم از داخلی و خارجی، مربوط به مدیریت بودجه است؛ شاید این مسئله اندکی سخت به نظر برسد و حتی هزینه های نامتعارف امکان سفر را برای بسیاری محدود کند، ولی با رعایت چند راه حل ساده می توان با هزینه ای کمتر سفری دلچسب را تجربه کرد.

راهکارهای صرفه جویی مالی در سفر

لذت بخشترین تجربه سفر را با تور ارزان تجربه کنید. برای یافتن تورهای لحظه آخری، برنامه سفرهای مقرون به صرفه و دریافت راهنمایی از مسافران قدیمی با ما همراه باشید.

سفر در زمان مناسب

یکی از ساده ترین راه های صرفه جویی سفر انتخاب زمانی به غیر از فصل های پرترافیک است، زیرا به طور اتوماتیک در این ایام هزینه ها از قبیل هزینه اقامت در هتل، و ... افزایش می یابند. برای مثال، تابستان گران ترین فصل برای سفر به اروپا است.

سفر در اواسط هفته

در اول یا آخر هفته فرودگاه ها مملو از افرادی است که به ترتیب به منظور سفرهای کاری یا گذران تعطیلات آخر هفته راهی سفر هستند و معمولا در این ایام نرخ بلیط ها افزایش می یابد. به همین منظور می توان با سفر در روزهای میانی هفته ضمن تهیه بلیط با قیمت مقرون به صرفه، از ازدحام فرودگاهی نیز در امان ماند.

تهیه بلیط های یک طزفه

بلیط های یک طرفه نسبت به بلیط های رفت و برگشت از قیمت پایین تری برخوردارند، ولی بهتر است تا پیش از تهیه بلیط نرخ بلیط یک طرفه خطوط هوایی مختلف را آنالیز و سپس اقدام به تهیه بلیط کنید. بلیط تهران استانبول | بلیط استانبول تهران

انتخاب مقصد ارزان تر برای تهیه بلیط

یکی از رازهای معین نرخ میزان تقاضا و نه مسافت برای مقصد مربوطه است. بنابراین، به هنگام تهیه بلیط می توان مقصدی نزدیک به مقصد اصلی (به عنوان مقصد واسطه) را انتخاب نموده و از آنجا جهت به صورت زمینی و با پرداخت هزینه ای ناچیز طی کرد.

تهیه بلیط برگشت در مقصد

اگر با قطار یا هواپیما سفر داخلی انجام می دهید، برای تهیه بلیط برگشت تا زمان رسیدن به مقصد صبر کنید؛ زیرا می توانید با IP مقصدبلیط های ارزان تری را تهیه کنید.

عدم تبدیل ارز

دستگاه های خودپرداز بهترین راه برای تبدیل ارز در سفر با منصفانه ترین مبلغ هستند، از این رو، بهتر است تا تا حد امکان از مراجعه به باجه های تبدیل ارز و حتی شعبه های بانکی مقصد خودداری کنید.

استفاده از امتیاز سفر مکرر

اگر مدام در حال سفر هستید، هزینه های جانبی از قبیل غذا، نوشیدنی، نشریه ها و اینترنت همراه را باید به لیست هزینه های خود اضافه کنید. در این شرایط، می توان از امتیازهای ویژه فرودگاه برای این قیبل مسافران استفاده کرد. برای این منظور می توان با عضویت در وب سایت Priority Pas و دریافت کارت عضویت، از امکانات رفاهی و اقامتی آن در 400 شهر واقع در 120 کشور استفاده کرد. حق عضویت پایه این سایت 99 دلار در سال است.

خودداری از پرداخت وجه برای حواله

اگر قصد سفر به خارج از کشور را دارید، حتما پیش از سفر اقدام به تهیه کارت اعتباری فاقد وجه حواله کنید. همچنین دستگاه های خودپرداز بین المللی منبع معتبری برای انجام مراودات بانکی و نقل و انتقال وجه هستند. تعدادی از بانک ها نیز نقل و انتقال پول را با دریافت هزینه ای ناچیز یا رایگان انجام می دهند.

تهیه غذا در سفر

اغلب هتل ها و فرودگاه ها در برابر ارائه خدماتی مانند سرو غذا و نوشیدنی هزینه ای را از مسافران دریافت می نمایند. از این رو، بهتر است برای صرفه جویی بیشتر مقداری غذا مانند کنسرو، خشکبار و ... را با خود به همراه داشته باشید.

همراه داشتن بطری آب

در نگاه اول شاید چندان با اهمیت به نظر نرسد، ولی تهیه آب آشامیدنی نیز یکی از هزینه های جانبی است. بنابراین، می توانید بطری آب یا قمقمه ای با حجم مناسب در طول سفر به همراه داشته باشید. این کار علاوه بر صرفه جویی به سلامت شما در سفر نیز یاری می نماید.

صورتحساب تلفن همراه

آنالیز ها نشان داده است که صورتحساب رومینگ تلفن همراه یکی از پرهزینه ترین بخش های سفر مسافران محسوب می گردد. برای این کار می توان به به همراه داشتن تلفن هوشمند در سفر و به محض ورود به مقصد سیم کارتی را از اپراتورهای محلی تهیه کرد.

چانه زنی

دریافت تخفیف یا به عبارت دیگر، چانه زدن یکی از روش های مرسوم خرید در اقصی نقاط دنیا است. حتی برای این کار می توان با کارکنان هتل، فروشندگان مواد غذایی یا فروشنده های بازار گپ و گفت محبت آمیز ای انجام داد.

منبع: دور و نزدیک
انتشار: 5 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: shortmessagesystem.ir شناسه مطلب: 841

به "راهکارهای صرفه جویی مالی در سفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهکارهای صرفه جویی مالی در سفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید