حمله افراد ناشناس به باشگاه پرسپولیس، فرد مقصر شناخته شد؟!
به گزارش مجله پیامک، گفته می شود پیگیری مسئولان باشگاه با اطلاع دادن آن ها به کلانتری منطقه برای بررسی های بیشتر ادامه دارد. ساختمان باشگاه پرسپولیس مجهز به دوربین مدار بسته است و ماموران در تلاش برای شناسایی افرادی هستند که شب گذشته این اقدام عجیب را ترتیب داده اند.

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، بعد از ماجرای نصب یک پرس غذا در سر در باشگاه استقلال توسط هواداران پرسپولیس دیشب هواداران استقلال با حضور در مقابل باشگاه پرسپولیس روی درب وردی این باشگاه رنگ آبی پاشیدند تا کری خوانی میان هواداران دو تیم وارد فاز عجیبی شود. خبرهای رسیده حاکی از آن است که یکی از هواداران معروف باشگاه استقلال عامل اصلی حمله به باشگاه پرسپولیس است.
در این زمینه گفته می شود پیگیری مسئولان باشگاه با اطلاع دادن آنها به کلانتری منطقه برای بررسی های بیشتر ادامه دارد. ساختمان باشگاه پرسپولیس مجهز به دوربین مدار بسته است و ماموران در تلاش برای شناسایی افرادی هستند که شب گذشته این اقدام عجیب را ترتیب داده اند.
منبع: خبرگزاری دانشجو